Ugrás a tartalomhoz

Kedves barátom!

Köszönöm, hogy figyelmeddel, jelenléteddel, közreműködéseddel megtisztelted a Kaszás Attila Pajta Színház elmúlt heti eseményeit.
Kedves seregélyesi gyerekek és Anikó! Köszönöm nektek a mögöttünk hagyott Tündérkerti zsibongást. Remélem, „emlékektől terhes” fővel tértetek haza. Tudjátok, a visszajáró vendég a jó vendég. A KAPSZ közösségerősítő identitását az új és visszajáró hitelesítőinek köszönheti. Fülei Balázs, a Mesebolt Bábszínház és a Kiskalász együttes sem most járt először Viszákon, és nem is utoljára.
Tárt kert közösség! Drága barátaim! Elég régóta (2007) érzek kimondhatatlan örömöt, hálát és büszkeséget munkánkat hitelesítő bizalmatokért.
Köszönöm. Köszönjük!
Kedves KAPSZ közönség! Kultúránk minden epizódja visszatanuló szándékú megerősítésre szorul. A Kaszás Attila Pajta Színház bukolikus tere ennek szolgálatában áll. Amikor megépült, amikor közreműködött Kárpát-medence első – viszáki – Tündérkertjének megszületésében. Ma is, kultúrateremtő, hordozó és közvetítő szándékkal végzi munkáját Viszákon, az Önök támogató jelenlétében.
Köszönöm, hogy meglátogatták a Tárt kert kiállításunk megnyitóját, és meghallgatták Fülei Balázs zongoraművész simogató, melengető, felkavaró játékát. Köszönöm, a Mesebolt Bábszínház és a Kiskalász együttes nevében is megtisztelő figyelmüket. Várjuk Önöket a jövő héten is!
Remélem, ha majd akkor megírom visszasíró gondolataimat Mucsi Zoliék, a Csík Zenekar, Ferenczi Gyuriék és az Ismerős Arcok fémjelezte hétről, ugyanilyen örömmel ajánlhatom az azt követő „kisszínpad” építő hetünk eseményeit figyelmükbe.
Még egyszer köszönöm Nektek, Önöknek!
Viszontlátásra!
Szarvas József és családja