Ugrás a tartalomhoz

Persze, hogy dolgozunk!

Persze, hogy dolgozunk!

Kedves Tyű!

……..persze, hogy dolgozunk!

Tenk László, Sulyok Gabriella, Pungor Róbert, Szabó Sebestyén László (Sebi), Váradi Balázs (Bazsi), Gallai Máté, Szarvasné Tüű Zsófia, Luka Erika, Lévai Ádám, Tóth Péter most éppen azon is, hogyan tudnánk ezt a felületet, – kulturpajta.hu – bemutatni, hogy ez az üzenő felület, a Kaszás Attila Kulturális Hagyatékőrző Egyesület oldala?

Hát így!

Persze, hogy dolgozunk. Például azon is, hogy régóta szerettem volna meg és bemutatni azokat a jó szándékú, jóakaratú embereket, akik segítettek egy gondolat, a kultúra visszatanulása gondolatának kifogalmazásához.

Mert, hogy van ilyen gondolat.

Kaszás Attila színművész, Kovács Gyula, erdész- pomológus, Ambrus Lajos író – pomológus, Tenk László festőművész, a T-ART kortárs képzőművészeti alapítvány megálmodója, Csernyus Lőrinc építész, Makovecz Imre szellemi hagyatékának továbbadója jóvoltából.

Persze, hogy dolgozunk!

Kötelez bennünket Viszákon vállalt felelősségünk, …..

” közösség erősítő szándékkal….”.

Ami 1999 – ben családot erősítő vásárlási szándékkal kezdődött, majd 2007- ben megépült a – ma már- Kaszás Attila Pajta Színház és Galéria, Viszák kulturális megerősödésének szolgálatos bukolikus tereként, 2009 -ben pedig, addigi együtt gondolkodásunk tárkertjét, a viszáki Tündérkertet alapítottuk.

Hé, Tyű! Figyeled közben hány ember ” fertőződött ” Viszákon?

Az Őrségben?

Vas megyében?

Az országban?

Határainkon innen és túl?

És közben dolgoztunk és közösség erősítő energiaként gyűjtöttük, és gyűjtjük, mentjük nem csak jobb időkre, de éltető szándékkal, a jó szándék és jóakarat embereit.

Téged.

Közösségbe.

Mert akárhogy, bárhogy csűröm csavarom nem jön ki a matek, másként, mint hogy csak közösségben lehetek:

Én!

Én a titok, a kiválasztott és kiválasztódott, a szabad művészi kifejező és kifejeződött örökség, örökös ősi tudást hordozó és közvetítő ember.

Tyű, de neki futottam, pedig csak azt szeretném mondani, hogy dolgozunk.

Hamarosan lesz róla látható híradás.

Ugyan hivatkozhatnék, hogy ” pandémia és ehhez képest a tervezhetőség ugye…” de nem , mert tudjuk, hogy a kultúra organikus, így minden tapasztalattal, új tudással csak erősödik,  gazdagszik, ha van annyi esze.

Már pedig van!

A Kaszás Attila Kulturális Hagyatékőrző Egyesület 2021 – ben, megerősödő szándékkal ajánlja a kerteket összekötő, kultúra visszatanulás szándékát ösztönző szolgálatait.

Egyesületünk Bázist is építeni szándékozó 2021 évet konkrétan kifogalmazó program ajánlatával hamarosan jelentkezem úgy is, mint a Kaszás Attila Kulturális Hagyatékőrző Egyesület Elnöke.

Ui. Eddig is az voltam, csak most büszke is vagyok rá!