Ugrás a tartalomhoz

Csík zenekar + Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák

Zöld erdőben de magas... címmel ad koncertet együtt a két zenekar.

Csík zenekar + Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák

Mind a Csík Zenekar, mind az 1ső Pesti Rackák jól ismertek kísérletező kedvükről. Így jóformán magától adódott a lehetőség, hogy a két banda egy komoly nagyzenekarrá egyesülve mutassa be, hogy a versek, a magyar népzene és az amerikai rock and roll-világ hogyan olvasztható egybe, létrehozva ezzel egy vidám, informatív, sodró lendületű estét, amelyben minden érdeklődő bizonyosan megtalálja azt, amiért eljött, illetve, hogy ezek a műfajok – a földrajzi és kulturális komoly távolságok ellenére – mégis csak igen közel állnak egymáshoz,létrehozva valami egészen újat.

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik.
Nos, ez a Csík Zenekar.
Jövőbeli műsorainkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen.

 

A Csík zenekar valamint Ferenczy György és az első pesti Rackák július 16-án este fél kilenckor a Kaszás Attila Pajta Színház és Galéria vendégei lesznek Viszákon! Július 18-án KAPSZ vendég lesz az Ismerős Arcok zenekar is Viszákon! Szóval azt hiszem, le kell ülnöm majd  megbeszélést tartanom, magammal. Fel kell tennem július 19-e után a KAPSZ jövőt is idéző kérdést:  
– Jóska, 2007-ben, amikor megépítetted a Pajtaszínházat, illetve Kultúrpajtát, illetve nem, a Kaszás Attila Pajta Színház és Galériát…
Na, szóval akkor, Attila árván maradt energia terében állva, gondoltad, hogy 2020 nyarán, Viszák vendége lesz a Csík zenekar valamint Ferenczy György és az első pesti Rackák és ráadásul a KAPSZ gondolat mentén egy színpadon?!
– Tudom, majd azt fogod válaszolni: Nem gondoltam, de reméltem!
De azért július 19-e után ugye nekilátsz bemutatni a remény egyáltalán nem kikövezett, eddig megtett útját? Sokaknak tartozol majd azzal a beszámolóval…
Szarvas József