Ugrás a tartalomhoz

Ismerős Arcok

Egy vérből valók vagyunk címmel ad koncertet az Ismerős Arcok Viszákon.

Ismerős Arcok

Az Ismerős Arcok zenekar a jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a jellegzetes, izgalmas és magával ragadó hangzást és egyedi gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából.
A zenéjükben  a különböző zenei műfajok stíluselemei ízlésesen keverednek a rockzenei hangzással.
A dalok témái között a legjellemzőbb gondolatok: a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása valamint a közösségben való létezés fontossága.
Valamennyi szerzeményük hat művész lelkének a zenei lenyomatát tükrözi.
Az elmúlt 20 év egyik legtöbbet koncertező zenekaraként, rendszeresen fellépnek a Kárpát-medence szinte valamennyi területén, de sikerrel turnéztak már Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is.
Idén március 15-én a legnagyobb állami könnyűzenei elismerésben – Máté Péter díjban – részesült a zenekar.

De ez most így hogy-hogy itt?
2004. december 5-én a Nemzeti Színház büféjében, előadás után láttam zokogni Kaszás Attilát!
2007. március 3-án a Nemzeti Színház előtt megszámlálhatatlan embert láttam sírni. Akkor, amikor 2007. március 23-án Attila elment – idén lenne 60 éves! –, rajtam egy addig még  nem tapasztalt érzet lett úrrá: az összetartozásé. Ezt akkor sokan megtapasztaltuk. És ezt Ő csinálta és ő, Kaszás Attila, s így lett a veszteségből lehetőség. Hogy igenis rajtam a felelősség átvenni az örökséget, és átadni határokat átívelő módon! 
2020. július 18-án a Kaszás Attila Pajta Színház udvarán remélem, sokan hullajtunk majd örömkönnyeket.
Szia Attila!
Várunk mindenkit szeretettel!
Még nem tudom, hogy általam főzött lecsóval, vagy Balogh Viktor pörköltjével, netán Évike kemencében sült finomságával, de az biztos, hogy sok szeretettel.
Szarvas József