Ugrás a tartalomhoz

Hamarosan ünneplünk!

Kedves barátom! Már csak két nap, és március 26-án, a Nemzeti Színházban megünnepeljük Ambrus Lajos Nagy Almáskönyv című munkáját.

Hamarosan ünneplünk!
Ha az alábbi képen nézem Berecz András örömét, miközben mellette- körülötte Pál István Szalonna és zenekara, élesen bevillan 2021 július 2 emléke.
Marosvásárhelyen , a Hagyományok Háza támogatásában, Török Viola rendezésében bemutattuk első, hírvivő Tündérkert Gálaestünket.
Akkor a nyárádszentsimoni Mihály Zsolt gazda barátom családjának önfenntartását elősegítő Tündéri kertnek avató ünnepének szántuk a Hegedüs Endre festőművész kiállítását is magába foglaló jószolgálati utunkat. Ez úton is köszönöm Török Istvánnak!
Szombaton, immáron második, Kesselyák Rita festőművész tárlatát is láttató Tündérkert Gálaest Ambrus Lajos Nagy Almáskönyvének hírhozó ünnepe. A Gálaestünk bevételét a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház bajba jutott családjainak és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola javára ajánljuk.
Hiszem, hogy egy nemzet ön kultúrájában semmi sem öncél. Benne térben és időben minden organikus módon, egymást feltételezetten van jelen.
Jó szívvel várjuk rendezvényeinkre!
Szeretettel,
Szarvas József
Ne feledjük, hogy holnap, Gyümölcsoltó Boldogasszony Napját Békásmegyer Ófaluban, a Szent József Házban, este 18.00 órakor Tenk László festőművész kiállítás megnyitójával köszöntjük.
Ui. Aztán Viszák és KAPSZ, és július 11-17 !!!!!!